strategische recruitment sessies Kim Werensteijn

KIM WERENSTEIJN

STRATEGISHE RECRUITMENT
SESSIES

Ik ben Kim Werensteijn van Werkimago. Ik leer recruiters en HR om zelf gemakkelijk employer branding en recruitment marketing in te zetten. Dat doe ik op een pragmatische manier door online trainingen die je kunt volgen o.a. op gebied van employer branding, recruitment marketing,  jouw (strategische) doelgroep en candidate experience. Daarnaast heb ik 2 e-books geschreven, een eigen podcast (De Werkimago Podcast) en ik schrijf regelmatig blogs voor XpertHR.

Voor de leden van Remote Recruiters bied ik een gratis 1-op-1 (strategische) recruitment sessie van 30 minuten. Je kunt de tijd indelen zoals jij dat wilt. Je kan het bijvoorbeeld gebruiken om meer te weten over een bepaald (recruitment) onderwerp of je (recruitment gerelateerde) vragen te stellen, maar ik kan bijvoorbeeld ook meekijken met jouw recruitmentproces, werken-bij pagina en daar feedback op geven. Net wat jij interessant vindt!

Wil je nu alvast aan de slag met deze thema’s? Download dan de gratis checklist op jouw niveau via www.werkimago.nl/checklists