Renee Schieving Samenwerkingen & Meetups

RENÉE SCHIEVING

SAMENWERKINGEN &
MEETUPS

Hoi, ik ben Renée! Werken als locatie onafhankelijk zelfstandige vind ik fantastisch! Remote werken betekent voor mij dat ik de vrijheid heb om te kiezen waar en wanneer ik werk. Voor mij is dat niet één vaste plek. Ik hou van reizen en het ontdekken van mooie plekken op deze wereld, maar ik ben ook erg graag in NL bij vrienden en familie. Inmiddels heb ik het grootste gedeelte van mijn werkzaamheden zo ingericht dat ik dit overal kan uitvoeren.

Wel miste ik vanaf de start al collega’s, kennisdeling en samenwerken; het delen van opdrachten en kandidaten. Ook de ups en lows in dit beroep met elkaar delen en elkaar supporten vind ik belangrijk. Dit alles is precies wat we bij Remote Recruiters doen en ik ben ontzettend trots op deze fantastische groep recruitment professionals!

Op zoek naar een maatwerk oplossing voor jouw recruitmentvraagstuk?

Onze ZZP recruiters hebben ieder een eigen specialisme en samen vertegenwoordigen we een grote diversiteit aan disciplines. Hierdoor kunnen wij ook jouw recruitmentvraagstuk oppakken. Of het nou gaat om werving & selectie, sourcing, een interim opdracht of een andere maatwerk oplossing, wij hebben de juiste specialist voor jou en denken graag mee in jouw recruitmentvraagstuk. Ook als het gaat om ondersteuning bij jouw recruitmentstrategie, employer branding of zelfs bij het opleiden van jouw recruitment professionals.

Denk je eraan om je aan te melden als collega member? Dan plan ik graag een intake met je om te kijken of we elkaar kunnen versterken.

Ik ben bereikbaar via contact@remoterecruiters.nl of op +31628774208

Ik kijk er naar uit om van je te horen, graag tot snel!