Renee Schieving Samenwerkingen & Meetups

RENÉE SCHIEVING

SAMENWERKINGEN &
MEETUPS

Remote Recruiters is ontstaan vanuit intrinsieke motivatie en behoefte aan een collegiaal netwerk van andere ondernemende (zzp) recruiters. Sinds 2018 werk ik als initiatiefnemer van Remote Recruiters, tijd en locatie onafhankelijk.

In april 2016 ben ik als recruitment consultant begonnen bij Michael Page in Amsterdam. Hierna heb ik een korte periode bij Linkedin in Dublin gewerkt, voor ik eind 2018 voor mezelf begon in recruitment.

Na een aantal jaren op grote dynamische werkvloeren, miste ik als zzp’er al snel collega’s, kennisdeling en samenwerkingen. Ook de ups en lows in dit beroep met elkaar delen en elkaar supporten vind ik belangrijk. Vanuit deze behoefte is Remote Recruiters opgericht. Inmiddels zijn we met 26 collega’s en ik ben ontzettend trots op deze fantastische groep recruitment professionals en de cultuur die we hoog houden in dit netwerk: Samen sta je sterker!

We delen geen kantoor en/of backoffice, iedereen werkt vanuit eigen kracht en vanaf zijn/haar eigen locatie. Het remote in Remote Recruiters staat dan ook voor op afstand met elkaar samenwerken. We ondersteunen elkaar in het ondernemerschap en als recruitment professionals.

De zzp recruiters in dit netwerk hebben ieder een eigen specialisme en samen vertegenwoordigen we een grote diversiteit aan disciplines. Hierdoor kunnen wij allerlei vraagstukken op gebied van recruitment oppakken. Ook bundelen wij onze krachten graag middels een Werfathon om grotere recruitmentvraagstukken in hele korte tijd een boost te geven. 

Denk je eraan om je aan te melden als collega member? Dan plan ik graag een intake met je om te kijken of we elkaar kunnen versterken.

Ik ben bereikbaar via contact@remoterecruiters.nl of op +31628774208

Ik kijk er naar uit om van je te horen, graag tot snel!