Financieel Virtual Assistant

Jacky Jongenelen Remote Professionals

Naam: Jacky Jongenelen
Professie: Financieel Virtual Assistant
Locatie: Leiden en Lagos (Portugal)
LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/jacquelinejackyjongenelen/
E-mail: info@jackysvirtualsupport.com
Telefoonnummer: 0621466793
Ik zoek: Een opdracht waarbij ik remote vanuit mijn huis in Leiden of in Lagos (Portugal) mijn werk kan doen. Ik help groeiende ondernemers met boekhouding en andere administratieve klussen. Dat betekent de gehele boekhouding van factureren en BTW aangifte tot het maken van prognoses en financiële rapportages. Ook sta ik open voor secretariële werkzaamheden.

Ik ben op zoek naar een opdracht voor minimaal één dagdeel per week. Het liefst een vaste opdracht maar een tijdelijke opdracht kan ook.

Meer info over mij is te vinden op www.jackysvirtualsupport.com

Opleiding en ervaring: Op dit moment werk ik als ZZP-er en doe de boekhouding voor een aantal ZZP-ers en BV’s. Ik doe dat o.a. in Exact Online en Moneybird. 

Voordat ik begin dit jaar als ZZP-er begon, heb ik de afgelopen 18 jaar bij de Universiteit Leiden gewerkt als financieel accountmanager waarbij ik het aanspreekpunt was van de afdeling voor al hun financiële zaken. Mijn werkzaamheden waren o.a. het voeren van de projectadministratie, het opstellen van (jaar)begrotingen en advisering van de afdelingen bij bijv. het aanstellen van personeel.

Mijn opleiding is MBA (Moderne Bedrijfsadministratie) en binnenkort start ik ook met de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie.


Remote Professionals