Communicatie

Iris Geerts Remote Professionals

Naam: Iris Geerts
Professie: Communcatie
Locatie: Remote – momenteel 6 maanden in Valencia
LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/iris-geerts-317850b0/
E-mail: iris-geerts@hotmail.com
Telefoonnummer: 0683539404
Ik zoek: een parttime (24 uur als mogelijk) functie die op afstand uit te voeren is of een freelance opdracht als communicatieadviseur of -medewerker.

Mijn naam is Iris Geerts (23). Ik heb 7 jaar met veel plezier in Groningen gewoond, maar het was tijd voor verandering. Ik houd van avontuur en nieuwe dingen leren en zien. Daarom ben ik, samen met mijn vriend, voor minimaal 6 maanden naar Spanje vertrokken en zoek ik een passende remote en parttime functie in het communicatie vakgebied. Ik heb een KvK inschrijving, waardoor een freelance opdracht ook tot de mogelijkheden behoort. Als u voor een opdracht een enthousiaste, gedreven en leergierige communicatieprofessional zoekt, mij eerst beter wilt leren kennen of andere vragen heeft; schroom dan niet en neem vooral contact met mij op. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging die u wellicht voor mij in petto heeft!
Opleiding en ervaring: In 2019 heb ik de HBO-opleiding commerciële economie afgerond en dit jaar behaalde ik de master international communication cum laude aan de Hanze University in Groningen. Mijn scriptie was genomineerd door de communicatieadviseur van Philips voor de masters’ Practical Impact Award, waar ik stiekem wel trots op ben! 3 van de 70 scripties werden genomineerd.

Tijdens het afstudeeronderzoek van de master was ik communicatie stagiaire bij Dierenartsen Zonder Grenzen (DZG), een non-profitorganisatie. Bij DZG heb ik na de stage een aantal maanden gewerkt als communicatie consultant. 
Het onderzoek zelf heb ik uit mogen voeren bij Chemie Park Delfzijl. Ook hier mocht ik blijven en een extra adviesrapport schrijven. Momenteel werk ik samen met het chemie park aan het implementeren van dit advies. Dit doe ik op freelance basis vanuit Valencia. Echter, dit is een opdracht, wat inhoudt dat deze eens afgerond zal zijn. Dit is de reden dat ik verder zoek. Een parttime functie die op afstand uit te voeren is of een freelance opdracht als communicatieadviseur of -medewerker zou mij enorm blij maken.

Remote Professionals