Jimmy Arends Marketing & Meetups

JIMMY ARENDS

MARKETING &
MEETUPS

Sinds de zomer van 2019 werk ik als Recruiter volledig remote en ik wist 100% zeker dat dat zou werken. Inmiddels heb ik gewerkt vanuit Maleisië, Australië en Indonesië en ik zou nooit meer volledig naar een kantoor willen. Samen met Renée ben ik de oprichter van het platform Remote Recruiters en dat idee is eind 2019 ontstaan. Aan het begin van 2020 zijn wij gestart met de bouw van het platform, wat wij overigens vanuit Bali hebben gedaan. 

Het volledig remote werken en leven kwam in 2018 bij mij in beeld. Uiteindelijk heeft het nog een jaar geduurd voordat ik deze stap durfde te zetten. Weg met mijn vaste contract, goede arbeidsvoorwaarden, leaseauto etc. en gaan voor het ondernemerschap, avontuur en vrijheid! Het is een periode geweest van mindset, doelen stellen en niet opgeven om uiteindelijk tot deze levensstijl te komen. Ik vertel daar dan ook graag over aan andere geïnteresseerden, die benieuwd zijn naar te nemen stappen daarin.

Voor het platform ben ik verantwoordelijk voor de Marketing en de Meetups. Heb jij interessante content dat jij met deze groep enthousiaste ondernemende Recruiters wilt delen? Dan lijkt mij het tof om eens met jou te bellen en te kijken hoe wij elkaar verder op weg kunnen helpen.

Durf keuzes te maken en ga het doen!