Elvira Tibboel Masterminds

ELVIRA TIBBOEL MASTERMINDS

“Practice what you Preach”…..

Mijn naam is Elvira Tibboel-Clemens en ik durf bijna niet te zeggen hoe lang ik al binnen de arbeidsbemiddeling werk. Een “Oude Rot” in het vak, zullen we maar zeggen. Met zowel praktische, leidinggevende als coachingservaring. Sinds 2008 werk ik op zelfstandige basis en 10 jaar geleden heb ik me aangesloten bij Captiva. Daarmee heb ik me met name gespecialiseerd in functies binnen recruitment, HRM en accountmanagement. Daarnaast doe ik ook wel opdrachten onder eigen naam (ETC Consultancy). Dat zijn soms interim-opdrachten of recruitmentopdrachten, bijv. op het gebied van (online) marketing, communicatie of sales.

Maar ik werk vrijwel altijd remote. Om nog iets specifieker te zijn, vanaf een zeilboot waarmee we de afgelopen jaren door Europa hebben gezeild. Het plan is om begin 2021 te vertrekken voor een wereldreis met de boot. En om ondertussen toch inkomsten te blijven generen.

Wat zijn jouw dromen, doelen of ambities?

Voor Remote Recruiters begeleid ik de Mastermind sessies. In kleine groepjes helpen we elkaar om ieders eigen, grote of kleinere, doelen en ambities helder te formuleren, vanuit je eigen motieven en drijfveren. En we stimuleren elkaar om deze te verwezenlijken. Binnen het Mastermind groepje, bieden we elkaar persoonlijke ondersteuning. Er is aandacht voor het uitwisselen van kennis, kunde en netwerk. We reflecteren samen doelgericht en objectief op gewenste resultaten en de daadwerkelijk gemaakte voortgang.

Per groepje bepalen we wat we samen willen bespreken. Dat kan gaan over je nieuwe ideeën, projecten waar je mee bezig bent en alle struggles en vragen die jij hebt. Op jouw beurt help jij anderen weer met hun vragen en struggles. Zo maken we samen stappen.

Dus als je jezelf graag verder wil ontwikkelen op persoonlijk of professioneel vlak, sluit je dan aan bij een Mastermind groepje van Remote Recruiters. Meer weten? Stuur een mail naar contact@remoterecruiters.nl