Coach Bianca Perfors

BIANCA PERFORS COACH

Als gediplomeerd coach met veel ervaring als interim recruitmentprofessional in het recruitmentvak ben ik met veel plezier verbonden aan Remote Recruiters. Naast dat je mij in één van de meet-ups kan aantreffen, ben ik als coach vanuit Recruiters Omgekeerd beschikbaar voor members.

Als member heb je de mogelijkheid om een (gratis) coachsessie met mij in te plannen. Elke maand stel ik hiervoor een aantal tijdslots beschikbaar. Een coachsessie kan gaan over kleine of grote zaken waar jij in het recruitment vak of als zzp-er tegen aan kan lopen. Bijvoorbeeld een lastig in te vullen vacature, een stroef contact met een hiringmanager of klant, chaos in je workload, het gevoel dat je je doelgroep niet goed genoeg kent, onderzoeken waar jouw ontwikkeling ligt, opstarten van een Employer Branding project of een succes delen en bekijken hoe je nog meer succes kunt halen, enzovoort.

Vanuit mijn ervaring weet ik waar je tegen aan kan lopen en ook wat je er aan kan doen. Ik haal dan ook veel energie uit het coachen van recruiters. Mijn missie is om het recruitmentvak te upgraden en dat begint met het trainen en coachen van recruiters.